Wij verwelkomen u graag in het Compagnietheater. Na aanvang voorstelling, is het niet mogelijk om de zaal te betreden. Voorkom teleurstellingen, kom op tijd & drink voor aanvang wat in het café. Heeft u al bijvoorbeeld het Compagniebier geproefd, écht theaterbier van Brouwerij de Vriendschap, Amsterdam-Noord. Drankjes en etenswaren mogen niet mee de grote of kleine zaal in bij voorstellingen. Aan de kassa van het theater en aan de bar heeft pinnen de voorkeur!

Mobiele telefoons moeten uitgezet worden tijdens de voorstelling. Het maken van beeld- en geluidsopnamen tijdens de voorstellingen is niet toegestaan.

bereikbaarheid
Het Compagnietheater is centraal gelegen in het hartje van de stad, op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station. Op de fiets, met het openbaar vervoer of lopend naar het theater strekt tot aanbeveling. Komt u toch liever met de auto, dan adviseren wij u de garage Park King, Valkenburgerstraat 238. Aan de kassa van het theater kunt u een kortingskaart krijgen voor deze garage.

e-ticket
Wij vragen u om uw e-ticket te printen en te tonen aan de deur van de theaterzaal. De barcode is uniek, het is niet toegestaan om tickets aan derden te verkopen, dan wel te vermenigvuldigen. Bij misbruik kan aan u de toegang tot het theater worden ontzegd.